0 Termék | 0 Ft
Keresés:
+36 30 691 8822
Horgász termékek
Legtöbbet vásárolt
Facebook

TOP SECRET BOJLI MIX - HIGH PROTEIN MIX

TOP SECRET BOJLI MIX - HIGH PROTEIN MIX
TOP SECRET
HIGH PROTEIN MIX
 
Ez a mix különösen gazdag proteinekben, és főleg a melegebb évszakokra ajánljuk. A casein és laktalbumin mellett egy koncentrált, 100%-os tisztaságú húsproteint tartalmaz, 16 alapvető aminosavval. A mix természetesen tartalmazza a TOP SECRET által kifejlesztett, vízben oldható aminosav kombinációt is.
 
A TOP SECRET bojlimixből készített bojlik különösen jól emészthetők. Hosszú évek során kifejlesztett aminosav kombináció, szabad, vízben oldódó aminosavakból álló alkotóelemei garancia a kivételes fogási élményekre.
 
A TOP SECRET által gyártott mixek az aminosavak kutatásában elért legújabb eredményeket tartalmazzák, és egy teljesen más nézőpont előhírnökei. Bár az ezekből a mixeből készített bojlik felülete sima lesz, a rengeteg pórus és kapilláris csatorna révén gyorsan elkezdenek kioldódni belőlük a bent rejlő értékes összetevők, ez a folyamat viszont hosszan elnyúlik, tehát hosszú ideig megmarad a csalogató hatás.
 
A durva bojliszerkezet gyakran csak szemfényvesztés, és nem a legjobb minőségről tanuskodnak. A bojlikból természetesen csak az oldódhat ki, amit előtte bele tettek. Ha túl erős ragasztó- és kötőanyagot használtak a szemcsék összetartásához, akkor az egyrészt nehezn adja le az aromaanyagokat, másrészt nehezen vagy egyáltalán nem válik emészthetővé.
 
A TOP SECRET bojlimixek és bojlik válogatott, az élelmiszeriparban használatos alapanyagokból állnak, és éppen ennek a tisztaságnak köszönhetően nagyon csekély mértékű TOP SECRET KONSERVIT nevű tartósítót kell hozzáadni, a hosszabb minőségi tárolás eléréséhez.
Biztosak vagyunk benne, hogy meglepődve tapasztalja majd, milyen könnyen feldolgozhatóak ezek az előkevert mixek.
 
Felhasználási útmutató:
500g bojlimixhez adjunk 5-6 tojást (vagy belátás szerint többet). Oldjunk fel késhegyni Top Secret színezéket 50ml vízben, adjunk még hozzá 5-10ml tetszés szerinti Top Secret folyékony aromát, majd az egészet keverjük el és dolgozzuk jól össze.
 
Saját javaslat:
5ml folyékony vagy 10g por alakú édesítő jelentősen növeli a bojlik fogósságát.
 
Az előbb nevezett mix, alapos összegyúrás után marcipán állagú kell legyen. Ha túl száraz, akkor fokozatosan tojást adagolhatunk még hozzá, ha túl lágy lett, akkor adjunk hozzá keveset a por alakú mixből. Ha az állag megfelelő, az anyagból formázzunk bojlikat, majd dobjuk fővő vízbe. A bojli akkor kész ha felemelkedik a víz felszínére.
Miután kiszedtük a bojlikat a fővő vízből, tegyük vászon terítőre és egy napig hagyjuk állni és száradni.
 


Terméknév Ízesítés Kiszerelés Raktáron Cikkszám Ár Vásárlás
TOP SECRET BOJLI MIX - HIGH PROTEIN MIX Húsos 1000g Nincs 401000 1 185,- Ft
db
TOP SECRET BOJLI MIX - HIGH PROTEIN MIX Húsos 3000g Igen 402000 3 150,- Ft
db


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Akciós termékek
13 500,- Ft helyett
11 475,- Ft
690,- Ft helyett
580,- Ft
19 445,- Ft helyett
17 500,- Ft
7 380,- Ft helyett
5 905,- Ft
Új termékek
Fő partnereink

Zammataro

TOP SECRET

Botépítés

HORGÁSZVERSENYONLINE