0 Termék | 0 Ft
Keresés:
+36 30 691 8822
Horgász termékek
Legtöbbet vásárolt
Facebook

LK Baits CRASH BALL - CX

LK Baits CRASH BALL - CX
LK Baits
Crash Ball CX - LK Baits
 
 
Az LK Baits Crash Ball CX egy forradalmi etetőrakéta a horgászpiacon.
Az Advance cég segítségével az LK Baits csapatának sikerült egy olyan új méretekkel rendelkező rakétát megalkotnia, amely egy kitűnő eszköz a nagy távolságra történő etetések során.
 
Paraméterek: A rakéta méretei 20 x 8 cm, tömege 75gr, térfogata 0,25 l
 
Nyitó rendszere: egy olyan mágneses rendszer, amely biztosítja a rakéta problémamentes nyitódását a vízbeérés pillanatában.
 
Csökkentett ellenállás a rakéta kitekerése során: amint a rakéta kinyílt, azonnal ki is húzható. Nem szükséges megvárni, míg a rakéta tartalma kiszóródik, mivel a másodperc tört része alatt szabadul meg a raketa a tartalmától. A rakéta kitekerésekor a rakéta bezáródik és szinte ellenállás nélkül kicsévélhető. A zsinór nem csavarodik, mint más rakéták esetében.
 
Egyszerű a töltése: A mágneses nyitó rendszerének köszönhetően a rakétát pofonegyszerűen meg lehet tölteni, és ezt követően azonnal zárható is. A gumi szigetelésnek köszönhetően a rakéta tartalmának 100%-a az etetés helyére kerül. A rakéta térfogata 0,25l.
 
Bedobás: Crash Ball CX LK Baits rakéta 70 méteresnél nagyobb távolságokra történő etetésre lett kifejlesztve. Rakéta formájának köszönhetően jóval messzebre és pontosabban bedobható, mint a hagyományos etetőrakéták. A dobás során nem kell tartani a zsinór összecsavarodásától és a rakéta tartalmának kiszóródásától. Mágneses zárrendszerének köszönhetően akár a földhöz is érinthetjük bedobás előtt, akkor sem nyílik majd ki.
 
Mit tölthetünk a rakétába?
A rakétába bármilyen féle csalit tölthetünk, nem kell attól tartani, hogy a rakéta nem nyílik ki vagy épp túlkorán teszi ezt. A rakéta belsejében semmilyen nyitódást gátló, vagy segítő rendszer nem található.
 
Egyszerűen töltse meg a Crash Ball CX LK Baits rakétát bojlival, szemes magvakkal, pellettel, method mixel, boosterrel stb. és dobja a kívánt helyre.
 


Terméknév Raktáron Anyag Súly Cikkszám Ár Vásárlás
LK Baits CRASH BALL - CX Igen Műanyag 75 g Crash_Ball 6 590,- Ft
db


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Akciós termékek
1 920,- Ft helyett
1 690,- Ft
690,- Ft helyett
580,- Ft
1 650,- Ft helyett
1 405,- Ft
19 810,- Ft helyett
13 800,- Ft
Új termékek
2 890,- Ft
Fő partnereink

Zammataro

TOP SECRET

Botépítés

HORGÁSZVERSENYONLINE