0 Termék | 0 Ft
Keresés:
+36 30 691 8822
Horgász termékek
Legtöbbet vásárolt
Facebook

SÄNGER Csali & Paszta kosár

SÄNGER Csali & Paszta kosár
SÄNGER
Szinte súlytalan, műanyagból készült csali-pasztakosár, melynek segítségvel a lazább szerkezetű és tésztaszerű csalikat is biztonsággal kínálhatjuk fel a halak számára.
Legyen szó rakós botos, match vagy akár feederbotos horgászatról, ez a kis segédeszköz hihetetlen módon megkönnyíti a csalizást, teljesen új távlatokat nyit a horgászok számára.
 
Eddig például csak rakós boton lehetett pasztát felkínálni. Ugyanis a matchbotos horgászatnál alkalmazott dobóerő, a nagy távolságok lehetetlenné tették a rakós boton oly kiválóan bevált paszta használatát. Ezzel a kosárral matchboton is fel tudjuk kínálni a pasztát, de más puhább csalit is.
 
A kosarat a kosár peremén kiképzett lyukba kötött előke segítségével lehet a horoghoz erősíteni. Ezt természetesen otthon a legcélszerűbb elkészíteni, így a vízparton csak elővesszük a megfelelő méretű kosár-horog kombinációt és kezdődhet is a csalizás, horgászat.
 
A hengeres formája miatt az általa felkínált csali megtévesztésig hasonlít majd egy pelletre, ami a halak egyik kedvenc csalija lett az utóbbi időben. Viszont az ebbe gyúrt paszta sokkal hamarabb fejti ki csalogató hatását, mint egy hagyományos pellet.
Ha a kosár méretét csökkenteni akarjuk, akkor egy részt pillanatok alatt el tudunk távolítani belőle egy élesebb szike vagy kés segítségével. Ezzel menet közben is alkalmazkodhatunk a változó körülményekhez.
 
Nagy előnye, hogy abban az esetben is marad csali, csalogató anyag a horog közelében, ha a halak lecsípkedték a csali külső felületét. Ugyanis a belsejében még ekkor is marad az anyagból, ami továbbra is csalogatja a halakat.
 
Két méretben és két színben kapható.
 
Az MS Range kategóriába tartozó termékek a 14x-es német bajnok, Michael Schlögl nevéhez fűződnek. Ezeket a termékeket ő saját maga fejleszti, és a Sänger német cég gyártja és forgalmazza.
 


Terméknév Szín Kiszerelés Méretleírás Raktáron Cikkszám Ár Vásárlás
SÄNGER Csali & Paszta kosár Áttetsző 10 db/cs. "S" kicsi Igen 9930050 995,- Ft
db
SÄNGER Csali & Paszta kosár Barna 10 db/cs. "S" kicsi Igen 9930052 995,- Ft
db
SÄNGER Csali & Paszta kosár Áttetsző 10 db/cs. "L" nagy Igen 9930051 1 080,- Ft
db
SÄNGER Csali & Paszta kosár Barna 10 db/cs. "L" nagy Igen 9930051 1 080,- Ft
db


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Új termékek
Fő partnereink

Zammataro

HORGÁSZVERSENYONLINE