0 Termék | 0 Ft
Keresés:
+36 30 691 8822
Horgász termékek
Legtöbbet vásárolt
Facebook

TOP SECRET Feeder Fluo Pellet

TOP SECRET Feeder Fluo Pellet
TOP SECRET
Egy igazi érdekesség a pelletek között!
A minőségből nem engedtünk, de az árakat jóval lejjebb vittük, hogy mindenki számára, aki szabadon engedi a fantáziáját horgászat közben, megfizethető legyen ez az értékes csali.
 
Ez csak úgy lehetséges, ha a beszerzési árakat sikerül a végletekig lealkudni. Ez viszont csak óriási mennyiségek beszerzése esetén lehetséges. Ez a TOP SECRET-nél természetes, hiszen az egyik legnagyobb csaligyártóként hihetetlen mennyiségeket szerez be a szükséges alapanyagokból.
 
Óriási előnyként lehet elkönyvelni azt a tényt, hogy ezek a pelletek nincsenek aromásítva. Minimális, az összetevőkre jellemző aroma jellemzi csak őket, ezért kitűnően aromásíthatja mindenki a számára vélt legmegfelelőbb aromákkal.
 
A pelletek gumi jellegű állaga segít a távoli dobások elérésében, anélkül, hogy a pellet útközben lemaradna a horogról. Persze ezekre már létezik más megoldás is, pl. a method kosár. De ha valaki hagyományos kosár mellett kínálja fel a csalit, annak sem kell izgulnia, hogy maradt-e a horgon csali, vagy üresen várja a horog a jószerencsét.
 
Ezekkel a csalikkal az egyik spanyolországi versenyen a TOP SECRET feeder team tagja 6 óra alatt 128kg halat fogott, ami főleg dévérekből és kisebb pontyokból állt.
 


Terméknév Ízesítés ø Szín Súly Cikkszám Ár Vásárlás
TOP SECRET Feeder Fluo Pellet Nincs 8 mm Fluo fehér 100 g Fluo fehér 1 195,- Ft
db
TOP SECRET Feeder Fluo Pellet Nincs 8 mm Fluo sárga 100 g Fluo sárga 1 195,- Ft
db
TOP SECRET Feeder Fluo Pellet Nincs 8 mm Fluo piros 100 g Fluo piros 1 195,- Ft
db


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Akciós termékek
19 810,- Ft helyett
13 800,- Ft
880,- Ft helyett
590,- Ft
1 920,- Ft helyett
1 690,- Ft
19 445,- Ft helyett
17 500,- Ft
Új termékek
2 895,- Ft
Fő partnereink

Zammataro

TOP SECRET

Botépítés

HORGÁSZVERSENYONLINE